Management Dody wydał oświadczenie ws. Pachuta!

Od jakiegoś czasu media spekulują na temat rozstania Dody i Dariusza Pachuta. Podróżnik w końcu odniósł się do plotek. Teraz przyszła kolej na druga stronę. W sieci pojawiło się oświadczenie managementu Doroty.

Związki Dody

Dorota Rabczewska, czyli Doda w polskim show-biznesie obecna jest od wielu lat. Co więcej, jej osoba wciąż wzbudza spore zainteresowanie zarówno wśród mediów, jak i jej fanów.

Chociaż artystka może pochwalić się owocnym życiem zawodowym to niestety nie można tego powiedzieć o jej życiu uczuciowym. Doda ma za sobą dwa rozwody, a teraz jak się okazuje prawdopodobnie kolejny jej związek przeszedł do historii.

W zeszłym roku piosenkarka ogłosiła swój związek a Dariuszem Pachutem. Chociaż początkowo zapowiadała, że kolejna jej relacja nie będzie medialna, to jednak z czasem artystka z chęcią pokazywała swojego partnera w social mediach.

Chociaż związek Dody i Pachuta wydawał się być idyllą, to w połowie lipca fani piosenkarki zauważyli, że ich relacja przeżywa kryzys. W mediach pojawiło się sporo informacji na temat rozstania Doroty i Darka, a internauci wciąż wynajdywali dowody świadczące o końcu ich związku.

W końcu na początku sierpnia Pachut wydał oświadczenie, w którym chociaż nie napisał wprost o rozstaniu z artystką, to zasugerował, że nigdy nie chciał żyć w blasku fleszy.

“Nie chciałem i nie chcę być celebrytą. Nigdy nie zależało mi, aby być na ściankach, żyć w blasku fleszy i prowadzić życie związane z show-biznesem”

Oświadczenie ws. Dody i Dariusza Pachuta

Nie da się ukryć, że po oświadczeniu Pachuta, wszyscy czekali na odpowiedź ze strony Dody. Po kilku dniach management Dody wydał oficjalne oświadczenie, w którym poprosił o nie łączenie projektów zawodowych piosenkarki z Pachutem:

„Zwracam się z ogromną prośbą o zaprzestanie komunikacji i łączenia projektów zawodowych artystki Dody z Panem Dariuszem Pachutem. Każdy z nich ma swoje odrębne ścieżki zawodowe, które to w żadnym punkcie się nie przecinają. Z szacunku do ciężkiej, ponad 20 letniej pracy Dody, proszę, aby jej efekty nie były podpinane pod relacje z Panem Dariuszem oraz pod niego samego. Są to działania jedynie nakierowane na kliknięcia i są nie fair w stosunku do Dody i jej pracy.”

W oświadczeniu dodano, że przed Dodą wiele wspaniałych projektów:

„Przed nami wiele premier takich jak; własna linia suplementów i kosmetyków, pierwszy odcinek reality show , pierwszy koncert z pożegnalnej trasy, reedycja albumu i kolejne, muzyczne niespodzianki.”